عذراء القلب Posted سبتمبر 20, 2004 Report Posted سبتمبر 20, 2004 المقـــــــادير سمك ناجل او هامور على حسب الاشخاص بصل مقطع شرائــــــح تقريبا الى ربع القدر 3 حبات ليمون اسود رز بسمتى او اى نوع انتى تستخدميه ملح ..........فلفل اسود .............كمون 2 حبه طماطم الطريقة نضع زيت فى قدر ونضع عليه البصل ونحركة حتى يصبح لونه بنى ............لاتحرقيه خلى لونه غاااااااااامق بس بدون لاينحرق بعد ان يبرد البصل نضعه فى الخلاط ونضع عليه الطماطم والملح والفلف الاسمر والكمون والليمون الاسود ونخلطه جيدا بعد ذلك نضع الخليط فى قدر ونضع عليه السمك ونضع مــــــــاء ونتركه تقريبا 20 دقيقة بعد ذلك نغسل الرز جيدا ونضعه فى قدر ونضع مشخال ونصب من مرقة السمك عليه زنتركه حتى ينضج الرز ممكن تعملى سلطة خضراء وسلطة طحينيه معاه ممكن تضعى مع الرز حبة فلفل حار يطلع طعم الرز ممممممممم وبالصحــــــــــة والهنــــــــــاء تحيــــاتي...
Recommended Posts