Jump to content
منتدى البحرين اليوم

الفراخ المحشيه بالصور


Recommended Posts

فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان

نصف كوب ارز

بصله مبشوره متوسطه

كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير

معلقتين سمن

ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل

 

الطريقه :

 

1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي

2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين

3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه

4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه

5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله

 

 

5410402071932165769.jpg

818209_l.jpg

 

818229_l.jpg

 

818231_l.jpg

818232_l.jpg

6-ادهنيها من بره سمنه و بعدان انا بحطها في كيس الفرن بتستوي و تتحمر و بتطلع حلوه اوي ،بس خليها علي الرف اللي في النص او لو ما عندكيش حطيها في صينيه و عليها كوبايتين ميه و غطيها بورق الفويل و لما تفتحي عليها و تستوي شيلي الفويل علشان تحمر

بس اوعي تسلقيها الرز بيعجن و نكهته بتنزل في الشوربه

جربي طريقتي و ادعيلي

 

 

818273_l.jpg

 

818274_l.jpg

818296_l.jpg

 

منقولhttp://shadid64.jeeran.com/photos/818296_l.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
الرد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...