frashaa Posted ديسمبر 8, 2010 Report Share Posted ديسمبر 8, 2010 مسائكم/صباحكم ورد وجوري حبيت انقال هالموضوع اتمنى يعجبكم المقادير دجاج فيليه صدرو بصل وفلفل رومي مقطع صغار وخس وجبنه سايله ومايونيز وصلصله الصويا وطبعا البهارات(ملح -فلفل -كمون) الطريقه: نقطع الدجاج مربعات صغار ونغلي ماء حار ونضع خل وثوم مهروس ونضع الدجاج فيه لمده ربع ساعه نحمر البصل في الزيت لحد مايصير احمر ونضع الفلفل الرومي وبعدين نضع الدجاج بعد مانخرجه من الماء والثوم ونقلبه لحد ماياخد اللون البني ونحط الملح والبهارات بعد مانقلبه مع البهارات نضع صلصه الصويا بعد ما وضعنا الصلصه نقلبه لحد ماياخد لون واحد وبعدين نضع ملعقه جبنه وملعقه مايونيز ونحركه مع بعض لحد مايتماسك ونفتح الخبز الصامولي ونضع داخله الخس كدا ونضع داخله الدجاج ونرتبه في صينيه مع العصير يمي يمي منقول Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
مهمومة زمانها Posted ديسمبر 11, 2010 Report Share Posted ديسمبر 11, 2010 ثنكس ع الوصفه Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
اسيـــرة الاحزان Posted ديسمبر 13, 2010 Report Share Posted ديسمبر 13, 2010 يعطيج العافية ع الوصفة Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
محرقي وكلي فخر Posted ديسمبر 18, 2010 Report Share Posted ديسمبر 18, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
نغــــــم Posted ديسمبر 20, 2010 Report Share Posted ديسمبر 20, 2010 ثانكس على الوصفه Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.