Jump to content
منتدى البحرين اليوم

Recommended Posts

Posted

التلبينة هي واحدة من الأكلات الخفيفة والمغذية في نفس
الوقت وفي ما يلي سوف نقدم طريقة التلبينة النبوية :
في قدر على نار متوسطة يتم وضع كوب من الشعير المنقوع
والمصفى مع ليتر من الماء وملعقة صغيرة ملح وثلاث ملاعق
كبيرة زيت زيتون ...
تترك المكونات لمدة أربعين دقيقة على النار ...
بعدها يتم إضافة كوب من الحليب ويتم التقلب قليلاً وما أن
يغلي الخليط يرفع عن النار وتقدم ...

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
الرد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...